Forlaget MELLEMGAARD

Forlaget mellemgaard udgiver mange nye titler om året. Vi elsker bøger og vil derfor ikke låse os fast på en snæver udgivelsesprofil. Vi satser bredt, for den gode historie findes i alle genrer og længder. Derfor finder du alt fra børnebøger og voksenkrimier til faglitteratur og fantasy. 

Vi udgiver forfattere, der appellerer til et bredt publikum såvel som dem, der har en smallere læserskare. Vi byder på kvalitetsunderholdning til alle aldersgrupper, og vi har også næring til både krop og sjæl i form af selvhjælpsbøger. Derudover har vores populære kogebøger også masser af ideer til den sunde livsstil samt 
fristelser til den søde tand. 

Vi kan godt lide den personlige vinkel. Hvad enten det er biografien eller hobbybogen, så ved vi, at der findes mange fascinerende og nyttige erfaringer hos almindelige danskere med spændende skæbner og kreative sind.
 
Hos mellemgaard kan vi rigtig godt lide at sætte os i lænestolen med en go’ gammeldags papirbog, men vi ved også udmærket fra egen erfaring, at det ikke altid er muligt. Derfor udgiver vi også vores bøger som e-bøger, så du har adgang til den gode læseoplevelse på farten.
Team mellemgaard består bl.a. af følgende medarbejdere:
 
Forlagschef 
Kaj Sørensen. Erhvervserfaring i forlagsbranchen, den grafiske branche og reklamebranchen. Uddannet kontor-allround og HD i afsætning. Opvokset i Sydjylland, bosiddende i Odense.

Redaktører 

Jens Eichler Lorenzen. Født 1974. Mag.art. i litteraturvidenskab. Erfaring med anmeldelse af skønlitterære bøger, redaktionsassistent hos The Journal of Music and Meaning, Center for filosofi, SDU. Oversætter fra dansk til engelsk og kommunikationsarbejde.

Kristian Westh Hugger. Født 1985. Opvokset i Holbæk. Bachelor i litteraturvidenskab med tilvalg i individuelt studium. Er i gang med at tage en kandidat i litteraturvidenskab. Tidligere medredaktør på litteraturvidenskabs studieblad Blæst

Susanne Ove. Født 1954. Korr.mag. i engelsk og spansk. Oversætter fra dansk til engelsk samt fra svensk, engelsk og norsk til dansk. Arbejder derudover som tekstforfatter i musikbranchen.


Jakob Krohn. Født 1965. Mag.art. i litteraturvidenskab med sidefag i religion og supplerende fag på nordisk. Har redigeret bøger for Syddansk Universitetsforlag, fungeret som underviser/censor samt arbejdet i biblioteks- og ungdomsskoleverdenen. 
 

Camilla Holmgaard. Født 1989. Opvokset på Fyn. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Har bl.a. arbejdet som journalist ved Kjerteminde Avis og Dagens Medicin. Studerer desuden litteraturvidenskab på Syddansk Universitet.

Julie Holm Hansen. Født 1991. Opvokset i Haderslev omegn. Bachelor i dansk med tilvalg i skrivekunst. Studerer til cand. mag. i dansk.

Charlotte Levin. Født 1972. Cand.mag. i nordisk med sidefag i religion. Har tidligere arbejdet med bl.a. marketing og kommunikation, som underviser, oversætter og med rådgivning af iværksættervirksomheder. Eksamineret korrekturlæser fra Den Danske Korrekturlæseruddannelse

Ann-Britt Egholm Nissen. Født 1992. Opvokset i det danske mindretal i Sydslesvig, Tyskland. Bachelor i filosofi med tilvalg i skrivekunst. Studerer cand.mag. i filosofi ved Syddansk Universitet i Odense. 

Katrine Lund. Født 1990. Bachelor i litteraturhistorie med tilvalg i skrivekunst. Studerer til cand.mag. i litteraturhistorie.


Anna Line Søgaard. f. 1989. Bachelor i psykologi. Snart kandidatstuderende. Erfaring med professionel tekstforfatning og korrekturlæsning siden 2011. 

  

Salg, PR & markedsføring
Linett Hindberg. Født 1990. Opvokset i Tønder. BA i Engelsk sprog og internationale studier fra Aalborg Universitet. Hun har læst på Willamette University i Oregon, USA, og har en sprogeksamen fra Cambridge University, England.

Mette Wind Laursen. Født 1986. Vokset op i Kolding. Cand.mag. i designledelse med speciale i markedsføring fra Syddansk Universitet i Kolding samt Designskolen i Kolding.


Grafisk produktion
Forlaget har en inhouse grafisk afdeling, der varetager alle forlagets grafiske opgaver. Mediegrafiker Sabine Puk Sørensen,Tine Wichmann og Susanne Skovmøller.


Kontakt
Redaktion: mellemgaard.forlaget@gmail.com og tlf.: 20 72 32 62
Salg, PR & markedsføring: salg.mellemgaard@gmail.com og tlf.: 22 46 02 57
Forlag: Tlf. 65 90 36 42 / 23 99 19 43